Inloggen is veranderd.

Lees er hier alles over en wat dit voor jou betekent.

Jeugd | 0-6 jaar

Jeugd

  • Boeken op onderwerp

    Populaire kinderboeken op onderwerp

  • BoekStart

    Bekijk wat er bij ons te doen is.

  • Voorleesfilmpjes

    De mooiste digitale prentenboeken

Meertalig voorlezen in Nederlands, Polski, عربي, Türkçe


Volg ons op Instagram

@biebguppies is er speciaal voor ouders met kinderen in de leeftijd van 0 - 6 jaar. Je vindt er fijne boekentips zodat je lekker met je kleintje kunt gaan lezen. Wist je dat kinderen die op jonge leeftijd al regelmatig voorgelezen worden een voorsprong hebben in de taalontwikkeling? Zij kennen daardoor al heel veel woorden en vinden het makkelijker om zinnen te vormen. Verder zijn er leuke winacties, gezellige activiteiten en nog veel meer.
@biebpguppies is inspirerend, vrolijk en verrassend! 


🧸 BoekStart

Op BoekStart.nl vind je elke maand de nieuwste boekentips voor je baby, dreumes, peuter of kleuter. Lees daar ook het e-magazine of download de BoekStartapp. ​

Naar Boekstart.nl

📱 E-books en 🎧 luisterboeken

Naar Jeugdbibliotheek.nl

Zoek je een leuk digitaal boek om voor te lezen aan je kind? Kijk dan ook eens op jeugdbibliotheek.nl. Daar vind je een rijk aanbod aan titels voor mobiel of tablet. Allemaal online te leen, dus je hoeft je huis er niet voor uit. 

Naar Jeugdbibliotheek.nl

Mediaopvoeding

Naar Mediaopvoeding

Wist je dat een kind veel opsteekt door het samen kijken van een filmpje? En dat de afwisseling met andere activiteiten, zoals buitenspelen, belangrijk is? De bibliotheek besteedt aandacht aan mediawijsheid in de opvoeding van jonge kinderen.  

Naar Mediaopvoeding

Voorleesfilmpjes

Lars, de kleine ijsbeer, beleeft een spannend avontuur als hij samen met Nanouk op zoek gaat naar de ouders van het poolhondje. Bekijk het hele filmpje bij De Voorleeshoek. Log in met je Bibliotheekaccount.

Naar Voorleesfilmpjes