Koken & Eten
Nieuwe boeken
-
Alma Huisken
-
Bloeme Burema
-
Sofia Chanou
-
Laura Kieft
Uitgelicht
Arno van Elst, Mireille van Elst Kerst - koken in de feestelijkste maand van het jaar
Niet al te ingewikkelde en toch bijzondere recepten voor de feestdagen. Goed plannen en voorbereiden zijn de 'magic words' en daar geven de auteurs handige en praktische tips voor. De recepten ademen vooral het gevoel dat eten genieten moet zijn.
Meer boekentips
Lina Wallentinson Bakken met groente
Gedrukt boek
Karin Hamersma Mevrouw Hamersma
Gedrukt boek
Manon Proper Bistro Manon
Gedrukt boek
Rutger van den Broek Toetjesbijbel
Verzameling van ruim driehonderd toetjesrecepten, van Franse klassiekers tot desserts van over de hele wereld. Met kleurenfoto’s.
Gedrukt boek
Fidan Ekiz Fidan's family food
Gedrukt boek
Zina Abboud Mijn Syrische keuken
Gerechten uit de Syrische keuken, met tussendoor het verhaal van de auteur die moest vluchten uit Aleppo vanwege de oorlog in Syrië.
Gedrukt boek
Mari Maris À la minute
Gedrukt boek
Alan Rosenthal Foolproof uit één pan
Gedrukt boek
Nigel Slater Greenfeast
Gedrukt boek
Modeste Herwig Theetuin
Theezetten met kruiden uit eigen tuin: informatie over teelt, verwerking en het samenstellen van theemengsels.
Gedrukt boek
E-books
-
Julius Jaspers
-
Regula Ysewijn
-
Emma Los
-
Alain Caron
-
Joël Broekaert
-
Tooske Ragas
-
Julius Jaspers
-
Freddy Tratlehner
Luisterboeken
-
Bart Hoffman
-
Joël Broekaert
De wereldgeschiedenis in twaalf bonen
Joël Broekaert
-
Lisa Steltenpool
-
Jaap Seidell | Jutka Halberstadt