Inloggen is veranderd.

Lees er hier alles over en wat dit voor jou betekent.

Hulp bij e-books & luisterboeken

E-books

Kan ik e-books lenen met mijn abonnement?

Ja, als je lid bent van de Bibliotheek kun je met een basis- en een topabonnement 10 e-books per keer lenen. Dit kan naast gewone boeken en luisterboeken, ook hier mag je 10 stuks per keer van lenen. Je kunt kiezen uit de volledige collectie van de online Bibliotheek.  

Ook met een jeugdabonnement kun je e-books lenen. Je hebt keus uit de collectie t/m 15 jaar en titels uit Lezen voor de Lijst. 

Hoe werkt het?

Om e-books te lezen op je telefoon of tablet installeer je de app van de online Bibliotheek. Download de app >

Via de online Bibliotheek heb je toegang tot duizenden e-books. Literaire romans, thrillers, kinderboeken, non-fictie of poëzie.

  • Leen tot tien e-books of luisterboeken tegelijk.
  • Lees op je smartphone, e-reader, pc of laptop.
  • E-books en luisterboeken blijven drie weken op je boekenplank staan. Heb je het boek nog niet uit? Reserveer het boek gewoon opnieuw.

Wil je e-books of luisterboeken lenen? Log in op site van de online Bibliotheek. Gebruik hiervoor dezelfde gegevens als waarmee je inlogt in Mijn Menu

Meer vragen?

Op de Hulp bij e-books pagina van de online Bibliotheek vind je het antwoord op heel veel vragen. Bijvoorbeeld over eerder inleveren, verlengen of het installeren van de app. 
Naar de vragen en antwoorden >

Luisterboeken

Kan ik luisterboeken lenen met mijn abonnement?

Ja, als je lid bent van de Bibliotheek kun je per keer 10 luisterboeken lenen. 
Dit kan dus naast gewone boeken en e-books, ook hier mag je 10 stuks per keer van lenen. Je kunt kiezen uit de volledige collectie van de online Bibliotheek.

Om luisterboeken te lenen en te beluisteren op je telefoon of tablet gebruik je app van de online Biblliotheek. Download de app > 

Meer vragen?

Op de Hulp bij luisterboeken pagina van de online Bibliotheek vind je het antwoord op heel veel vragen. Bijvoorbeeld over eerder inleveren, verlengen of het installeren van de app. 
Naar de vragen en antwoorden >

Tijdschriften

Kan ik online tijdschriften lenen met mijn abonnement?

Ja, dat kan. In dezelfde app voor de e-books en luisterboeken kun je één tijdschrift lenen voor de termijn van één week. Er staat dus maximaal één tijdschrift tegelijk op je boekenplank. Elk tijdschrift staat 7 dagen op je boekenplank. 

Meer vragen?

Op de Vragen over de Tijdschriften pagina van de online Bibliotheek vind je het antwoord op veel vragen.
Naar de vragen en antwoorden >


Meer hulp