Hulp bij Mijn Menu & apps

Mijn Menu

Wat kan ik regelen in Mijn Menu?

Via Mijn Menu kun je zien wat je in huis hebt - inclusief inleverdata - en het materiaal direct verlengen. Ook kun je zoeken in de catalogus, checken of je vestiging het gewenste materiaal in huis heeft en het meteen reserveren. Andere mogelijkheden zijn: persoonlijk leesadvies op basis van leengedrag, bekijken van aanwinstenlijsten waarop je geabonneerd bent, beheren van je gegevens en aanmaken van verlanglijstjes.

Regel nu je zaken met Mijn Menu

 

Wachtwoord vergeten?

Vraag een nieuw wachtwoord aan via deze link >

Hoe kan ik zien wat ik eerder geleend heb?

Wil je nakijken wat je eerder hebt geleend? In Mijn Menu vind je onder Eerder geleende titels een overzicht op datum, op schrijversnaam, maar ook op titel. Bovendien is er een handige knop om de lijst te printen.

Hoe blijf ik op de hoogte van de nieuwste aanwinsten?

Wil je gratis op de hoogte gebracht worden van de nieuw binnengekomen boeken en andere materialen van Bibliotheken Mar en Fean? Dat kan! Via Mijn Menu kun je je aanmelden voor de Aanwinstenmail. Bij "Berichtvoorkeuren" kun je onder "Aanwinstenmail"  aangeven op welk(e) profiel(en) je een abonnement wenst. Bijvoorbeeld elke maand een overzicht van de nieuwe spannende boeken, speelfilms of natuurboeken in je mailbox.

Log in op Mijn Menu >

Apps van de Bibliotheek

Bibliotheek Wise App

Regel je bibliotheekzaken waar en wanneer je maar wilt! Met deze app kun je zien wat je in huis hebt –inclusief inleverdata- en het materiaal direct verlengen. Ook kun je zoeken in de catalogus, checken of je vestiging het gewenste materiaal in huis heeft en het meteen reserveren. Andere mogelijkheden: persoonlijk leesadvies op basis van leengedrag, aanwinstenlijsten waarop je geabonneerd bent, beheren van eigen gegevens en aanmaken van verlanglijstjes.

Meer lezen over de app >

Online Bibliotheek App

In de Online Bibliotheek-app vind je zowel e-books, luisterboeken als tijdschriften. Gebruikers kunnen in de app direct titels vinden, lenen en lezen of luisteren. 

Lees meer en download de Online Bibliotheek App >

BiebApp, lenen zonder abonnement

Je kunt boeken, cd’s, dvd’s en tijdschriften lenen zonder dat je lid bent van de Bibliotheek. Met de BiebApp leen je via je smartphone en betaal je per uitlening via iDEAL. Je betaalt dus alleen voor wat je leent.

Lees meer over de BiebApp >